MigoStyling

De klant

Het bedrijf MigoStyling van Miranda en René levert rieten en rotan manden in allerlei soorten en maten aan de consument en aan de zakelijke markt. Dit doen ze hoofdzakelijk door middel van een webshop.

Klanten die de producten voor aankoop eerst fysiek willen zien, zijn op afspraak welkom in de showroom in Panningen of op één van de Ibiza markten in het land die MigoStyling jaarlijks aandoet.

Ook zijn ze leverancier van luxe schelpenlampen en handgemaakte Ibiza en Bali Style producten voor in huis of in de tuin.

KLANT

MigoStyling

SECTOR

Detailhandel

PLAATS

Panningen, Limburg

WEBSITE

Migostyling.com

GELEVERDE DIENST

SEA – Google Ads

SEA – Google Shopping

De klantwens

MigoStyling was op zoek naar meer online vindbaarheid voor hun bedrijf en verkoop van de verschillende producten. Ze wilden graag via Google adverteren maar wisten zelf niet hoe ze dit konden realiseren.

De oplossing

Om op Google te kunnen adverteren is een Google Ads account nodig. Die heb ik voor MigoStyling opgezet. Nadat de account was geverifieerd heb ik Ads campagnes opgezet waarmee zowel de merknaam van het bedrijf als de afzonderlijke producten worden gepromoot. Ik beheer sindsdien alle Google Ads advertenties voor ze in Nederland, België en Duitsland.

Omdat MigoStyling fysieke producten verkoopt, heb ik geadviseerd om een selectie manden en schelpenlampen ook via Google Shopping aan te bieden. Dat zijn de ‘Gesponsorde’ resultaten die meestal bovenaan een Google zoekresultaten pagina staan.

Voor het adverteren op Shopping is een Google Merchant Center account nodig die ik voor ze heb ingericht en gekoppeld aan de shop. Iets later in het traject heb ik de efficiëntie van de verschillende processen verhoogd door in samenwerking met een externe Magento 2 developer te voorzien in een feed, die elke dag de voorraadstatus en prijzen van de aangeboden producten met Google synchroniseert.

Wat kan ik voor u betekenen?

Eerst een keer sparren?

Dat kan in de Marketing Dojo. Neem contact met me op ter telefoon of e-mail. Of vul het contactformulier in.

Telefoon

+31(0)6 1325 7487

E-mail

info@marketingdojo.nl

Kantooruren

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Andere klantcases

Marketingdojo.nl is het één-mans marketingbureau met focus op Zoekmachine adverteren, Websitebouw en Data Analyse en is geregistreerd Cookiebot Agency partner. Ik werk vanuit Roermond en help klanten in de hele Limburgse regio.

Diensten

Zoekmachine Adverteren

Websites

Consent mode v2

Google Analytics 4

Google tag manager

KPI Dashboards

Bedrijfsgegevens

MarketingDojo.nl

Postbus 1180

6040 KD Roermond

KvK 65568990

BTW NL001831095B33