Clean-Up Facility

De klant

Clean-Up Facility levert glasbewassing- en schoonmaakdiensten. Het tweemans-bedrijf opereert vanuit Wessem en levert diensten in de hele omringende regio.

Pieter en Arlette’s diensten zijn geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het dienstenpakket bestaat uit glasbewassing, schoonmaak, interieurverzorging, het reinigen van zonnepanelen en een anti-spin behandeling.

KLANT

Clean-Up Facility

SECTOR

Zakelijke/facilitaire dienstverlening

PLAATS

Wessem, Limburg

WEBSITE

Cleanupfacility.nl

GELEVERDE DIENST

Websitebouw

Fotografie

De klantwens

Clean-Up Facility wilde de bestaande website graag professionaliseren en nieuw leven inblazen. De nieuwe site moest een ‘cleane’ look krijgen. Hoe kan het ook anders 🙂 maar het moest wel herkenbaar blijven.

De mail van het bedrijf liep via een andere domeinnaam dan die van de website. Ook dat moest worden hersteld.

De oplossing

Om met een schone lei te kunnen beginnen, heb ik eerst de domeinnaam (waar de bestaande website al op vindbaar was, maar waar nog geen emailadres voor bestond) verhuisd naar een andere hostingprovider waar ik graag mee samenwerk. Via die nieuwe partij wordt nu ook de email afgewikkeld.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe website. Pieter en zijn bedrijfsbus zijn in veel Limburgse straten een bekende verschijning. Dat beeld wilde ik laten terugkomen in de nieuwe website.

Dus heb ik Pieter en zijn bedrijfswagen op een mooie zaterdagochtend gefotografeerd. Het resultaat is terug te zien op de website. Ook op de homepage is een foto van Pieter terug te vinden waardoor ik tegemoet heb kunnen komen aan het stukje ‘herkenbaarheid’ waar Pieter en Arlette naar op zoek waren.

Wat kan ik voor u betekenen?

Eerst een keer sparren?

Dat kan in de Marketing Dojo. Neem contact met me op ter telefoon of e-mail. Of vul het contactformulier in.

Telefoon

+31(0)6 1325 7487

E-mail

info@marketingdojo.nl

Kantooruren

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Andere klantcases

Marketingdojo.nl is het één-mans marketingbureau met focus op Zoekmachine adverteren, Websitebouw en Data Analyse en is geregistreerd Cookiebot Agency partner. Ik werk vanuit Roermond en help klanten in de hele Limburgse regio.

Diensten

Zoekmachine Adverteren

Websites

Consent mode v2

Google Analytics 4

Google tag manager

KPI Dashboards

Bedrijfsgegevens

MarketingDojo.nl

Postbus 1180

6040 KD Roermond

KvK 65568990

BTW NL001831095B33