Beeren Groenteteelt

De klant

Beeren Groenteteelt wordt gerund door Rob en Leontien. In het bedrijf worden hoofdzakelijk asperges, aardbeien, courgettes en chinese kool geteeld. Het bijzondere aan de aanpak van Rob en Leontien is dat ze alle producten in de volle grond telen wat de smaak ten goede komt.

Een deel van de geteelde producten wordt via de Boerderij Automaat aan huis, direct aan de consument verkocht.

KLANT

Beeren Groenteteelt

SECTOR

Agro

PLAATS

Neer, Limburg

WEBSITE

Beerengroenteteelt.nl

GELEVERDE DIENST

Websitebouw

Fotografie

De klantwens

De Beeren Groenteteelt – Boerderij Automaat werd in 2021 in bedrijf genomen en was vanaf het allereerste moment een succes.

Ondanks dit succes wilden Rob en Leontien de Boerderij Automaat nóg bekender maken. En dan vooral via internet. Ook waren ze op zoek naar een manier om het dagelijks wisselende vers-aanbod in de automaat, online te presenteren. Een vereiste was dat ze dit aanbod zelf zouden kunnen beheren.

De oplossing

Tijdens het eerste gesprek met Rob en Leontien bleek dat er meer marketing ideeën dan online middelen in huis waren. Beeren Groenteteelt had op dat moment alleen een (goed bezochte) Facebook pagina.

Om meer online actief te kunnen worden, heb ik geadviseerd om eerst met een eigen website te beginnen. Als Rob en Leontien later online willen adverteren, dan wordt de website de centrale plek waar alle online advertenties op afgestemd worden.

Vervolgens heb ik de website gebouwd en een assortimentspagina opgezet die alle productcategorieën (en producten) toont die op dat moment via de Boerderij Automaat te koop zijn. De afzonderlijke versproducten binnen de productcategorieën kunnen door Leontien en Rob zelf worden beheerd.

Wat kan ik voor u betekenen?

Eerst een keer sparren?

Dat kan in de Marketing Dojo. Neem contact met me op ter telefoon of e-mail. Of vul het contactformulier in.

Telefoon

+31(0)6 1325 7487

E-mail

info@marketingdojo.nl

Kantooruren

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Andere klantcases

Marketingdojo.nl is het één-mans marketingbureau met focus op Zoekmachine adverteren, Websitebouw en Data Analyse en is geregistreerd Cookiebot Agency partner. Ik werk vanuit Roermond en help klanten in de hele Limburgse regio.

Diensten

Zoekmachine Adverteren

Websites

Consent mode v2

Google Analytics 4

Google tag manager

KPI Dashboards

Bedrijfsgegevens

MarketingDojo.nl

Postbus 1180

6040 KD Roermond

KvK 65568990

BTW NL001831095B33